V aplikaci

  1. Přihlaš se a otevři Účet.
  2. Klepni na Nastavení a potom na Účet a soukromí.
  3. Zvol Smazat účet a potvrď heslem.

In the app: Account → Settings → Account & privacy → Delete account, then confirm with your password.

Na webu

Přihlaš se do studentského portálu, otevři Nastavení a zvol Smazat účet.

Co se smaže

  • tvůj účet a přihlašovací údaje,
  • studijní data (slovíčka, seznamy, pokrok v aplikaci),
  • propojení s rodinou; děti, které jsi založil(a) a které nemají vlastní e-mail, jde před smazáním odpojit.

Údaje, které musíme ze zákona uchovat (např. daňové doklady), zůstávají po zákonem stanovenou dobu. Podrobnosti jsou v zásadách ochrany osobních údajů.

Nemůžeš se přihlásit?

Napiš z e-mailu, na který je účet registrovaný, na info@lektormilky.cz a účet smažeme ručně.